Heropening Vanomobil 11 mei 2020

 • Vano Shop News
 • Vanomobil Stories
 • Motorhome Update
Terug naar overzicht

Eindelijk terug open vanaf 11 mei!

Joepie! Eindelijk! Ein-de-lijk mogen we jullie weer ontvangen in onze showrooms! Onze deuren gaan open voor zowel de verhuur, de verkoop, de Vano Shop, als herstellingen.

Het zou fijn zijn om in alle veiligheid te kunnen heropstarten en daarom hebben we enkele maatregelen genomen. Gelieve in ieders belang rekening te houden met de veiligheidsvoorschriften die je onderaan terugvindt.

Heropening Vanomobil

Interesse in het huren of kopen van een motorhome?

Vanaf 11 mei ontvangen wij je graag weer in onze showrooms om een kijkje te nemen naar onze motorhomes en advies te vragen aan onze specialisten. Je bent op elk moment welkom in onze showrooms! Toch vragen we vriendelijk om een afspraak te maken. Zo kunnen we het veilig houden voor jullie, maar ook voor onze medewerkers. Eens je je handen grondig ontsmet hebt, bieden we je graag handschoenen en een mondmaskertje aan. Vervolgens staat het je vrij om op je eigen tempo rond te lopen in onze showrooms en kan je aan de stofjes voelen of kastjes openen zonder enige gezondheidsrisico’s.

Scoop huur: tot 31 juli hanteren we nog de uiterst flexibele boekingsvoorwaarden die in het leven geroepen werden naar aanleiding van de coronacrisis. Zo kan je tot twee weken voor vertrekdatum kiezen of je vertrekt of liever je reis verschuift naar een later tijdstip! Meer info over deze flexibele boekingsvoorwaarden vind je terug in dit artikel, of neem gerust contact op met onze verhuurpunten.
 

Herstelling of een ander probleem met je motorhome?

Als alles verloopt zoals gepland, kunnen wij vanaf maandag 11 mei opnieuw klanten ontvangen. Dit wordt voor ons een heel drukke periode. We stellen alles in het werk om zo goed mogelijk voorbereid te zijn en onze volledige ploeg zal tot het uiterste gaan om alle werk op tijd rond te krijgen. In deze hele drukke periode zullen we gedwongen worden prioritaire herstellingen voor te nemen. We rekenen graag op je begrip zodat deze drukke periode voor iedereen vlot en efficiënt verloopt.  

Bel ons gerust op voor een afspraak. We staan je graag te woord om de uit te voeren werken met je te overlopen en in te plannen. Nadien ontvang je van ons een bevestiging per mail met de datum en het uur van de herstelling en een overzicht van de geplande en uit te voeren werken. Deze mail druk je best af zodat je deze kan tonen bij controle langs de weg.

Extra maatregelen die we nemen bij herstellingen van campers:

 • Bij het binnenbrengen van je motorhome vragen wij de sleutels in de daarvoor voorziene desinfecteringsbakjes te leggen.
 • De motorhome wordt grondig ontsmet met behulp van een erkend en professioneel vernevelingssysteem. Daarna voorzien wij de zetels, het stuur en versnellingspook van hoesjes.
 • Wij kunnen enkel de vooraf per mail goedgekeurde herstellingen uitvoeren! Bijkomende last-minute opmerkingen kunnen we niet uitvoeren.
 • We kunnen slechts één persoon per herstelling aanvaarden in onze wachtruimte. Met het mooie weer kan een toffe wandeling of fietstocht een leuk alternatief zijn. Deerlijk, Hoogstraten en Tremelo hebben heel wat te bieden. Heb je je fietsen niet mee, dan kan je in Deerlijk zelfs gebruik maken van onze elektrische fietsen die we je graag gratis ter beschikking stellen (vergeet ze niet te reserveren).
Heropening Vanomobil
 

Accessoires nodig uit de Vano Shops?

Vanaf 11 mei zullen onze Vano Shops ook opnieuw open zijn voor fysiek bezoek! Kom gerust even langs om de laatste nieuwe gadgets te bekijken! Onze Shops hanteren momenteel éénrichtingsverkeer, gelieve dus de pijlen en tapijtjes te volgen zoals aangegeven. Als je handschoenen en een maskertje draagt, kan je gerust de producten vastnemen om even van dichtbij te bekijken.

Je kan ook nog steeds bestellingen plaatsen op onze webshop. We proberen alle bestellingen de dag zelf nog te versturen. Maar aangezien we afhankelijk zijn van de post en pakketdiensten, kunnen we niet garanderen dat onze normale levertijden van toepassing blijven. Daarom appreciëren we jouw begrip voor eventuele vertragingen.

Heropening Vanomobil

Uitlevering van aangekochte motorhomes

Heb jij al bericht gekregen dat jouw motorhome is toegekomen? Goed nieuws, onze techniekers zijn volop bezig met het opmonteren en klaarzetten van alle geleverde motorhomes en onze verkopers maken aan de lopende band afspraken voor afhaling. Je kan dus heel binnenkort een telefoontje verwachten.

Heb je nog geen bericht gekregen over de aankomst van jouw motorhome? Dat betekent dat wij deze nog niet hebben mogen ontvangen van de fabriek. Geen reden tot paniek: alle fabrieken hebben beloofd om de reeds verkochte motorhomes met hoogste prioriteit af te werken. Zodra we meer nieuws hebben, nemen we contact met jou op.
Heb je nog vragen over je aankoop? Neem gerust contact op met onze verkoopdienst, we zullen je met plezier briefen over de actuele toestand van je motorhome.
 

De algemene richtlijnen

Naast de specifieke richtlijnen die je hierboven per hoofdstukje kan terugvinden, hebben we nog een aantal algemene maatregelen genomen:

 • Wij vragen vriendelijk om een afspraak te maken. De afspraak zal bevestigd worden via mail.
 • Gelieve bij aankomst de handen grondig te ontsmetten en gebruik te maken van handschoenen en een mondmaskertje.
 • We communiceren met u op een veilige afstand van minimum 1m50.
 • Houd er rekening mee dat wij momenteel geen cash aanvaarden. Betalen kan enkel via bancontact.
 • Verder werken we ook met plexi schermen, afbakening, ontsmettingsgel, handschoenen, reinigings- en ontsmettingsmateriaal,…
 • Ook worden de klinken, tafelbladen, toiletten… op verschillende tijdstippen per dag gereinigd en ontsmet.
 • Gelieve de instructies van onze medewerkers steeds op te volgen.

 Andere vragen over de gevolgen van COVID-19?

Dan verwijzen we je graag door naar deze blog!
We zijn steeds bereikbaar voor afspraken of vragen via telefoon, info@vanomobil.be of onze chat!