Handig en rotsvast: de Peggy Peg

  • Tips & Tricks
  • Vano Shop News
Terug naar overzicht

Handig en rotsvast: de Peggy Peg


Eenmaal aangekomen op je favoriete kampeerspot, wil je uiteraard je voortent of luifel stevig verankeren. Maar bij een te zachte ondergrond vliegen je haringen bij de minste wind uit de grond. En een te harde bodem resulteert vaak in kromme haringen. De oplossing? De handige Peggy Peg: een - glasvezel versterkte - kunststof haring die je in de grond schroeft. Verkrijgbaar in onze Vanomobil Shop.
 

Ruim assortiment 


De Peggy Peg is vijf keer lichter dan een metalen haring, maar daarom niet minder sterk. Dankzij de glasvezel krijg je een betere grip en stevigheid. Aan de kop van deze schroefharingen vind je telkens een 17 mm boutkop terug: handig als je de haringen met een boormachine de grond wil indraaien.

Het Peggy Peg assortiment omvat niet enkel kunststof en aluminium haringen, maar ook een brede waaier aan andere blauw-oranje producten om je tent of luifel solide te verankeren aan de grond. Om te kamperen zonder zorgen, met het volledige gezin. 
 

De Vanomobil Shop


Op zoek naar accessoires voor de motorhome, caravan of camping? In onze Vanomobil shop ontdek je meer dan 1500 accessoires. Kom langs en maak je van je motorhome een echte thuis. Tot binnenkort!


—> Verken de Vanomobil Shops