Geluk in het spel en in de liefde!

  • On The Road
Terug naar overzicht

"In juli 2022 vertrokken we op Vanomobil huuravontuur met de Westfalia Kelsey. Oorspronkelijk hadden we een iets grotere campervan in gedachten, maar die was net voor onze neus gereserveerd door een andere klant. De Kelsey was dus niet onze eerste keuze, maar al snel waren we helemaal verzot op het compacte camperbusje met zijn vele voordelen. De Kelsey rijdt even comfortabel als een gewone wagen en toch heb je alle faciliteiten en het slaapcomfort van een echte camper bij de hand! Extra handig aan de Kelsey is dat je aan beide kanten een schuifdeur hebt met een rail voor de luifel, wat enkele keren heel handig van pas is gekomen."

Campervan roadtrip Slovenië Kroatië verloving

"Op onze planning stond een 2 weken durende rondrit in Slovenië. We starten aan de Triglav, de hoogste berg van Slovenië. Van daaruit reden we helemaal naar het Zuiden tot aan de grens met Kroatië, om dan terug te keren via Ljubljana en Bled. We genoten met volle teugen van de prachtige natuur in Slovenië en de geweldige steden. Bled, hoe mooi ook, vonden we wel net iets te druk, Bohinj was meer ons ding. We hadden vooraf geen campings gereserveerd, maar zochten à la minute mooie overnachtingsplekjes op via apps of reisblogs. De Kelsey heeft een toilet en buitendouche dus kamperen op het erf van de Sloveense boeren ging prima, een aanrader!"

Campervan roadtrip Slovenië Kroatië verloving

"De winnende foto werd genomen in Zelezniki. Na 15km rijden op een smal bergpad, kwamen we eindelijk een wegverbreding tegen. Daar parkeerden we even om te bekomen van de spannende rit. We klommen enkele rotsen op om te genieten van de Sloveense vergezichten met op de voorgrond een WOII monument. Ik zag mijn kans schoon om het moment te vereeuwigen, niet alleen met een wedstrijd winnende foto, maar vooral door op mijn knie te gaan en Maïté ten huwelijk te vragen! Die plek en dat moment zullen ons dus altijd bijblijven."

"Het was een hele spannende wedstrijd, ik heb er een week voor lopen stressen, maar ben zo blij dat we het gehaald hebben! Bedankt aan de vele stemmers!"

Campervan roadtrip Slovenië Kroatië verloving
​De winnende foto!

Bedankt, Bart, om jullie #vanocation verhaal met ons te delen!

Heb jij ook interesse om een camper te huren? Bekijk hier ons aanbod!