FIJNE VANOCATION! (WEDSTRIJD)

  • Vanomobil Stories
Terug naar overzicht

FIJNE VANOCATION!

Hij is er weer... Onze #vanocation wedstrijd! We genieten ervan om te zien waar iedereen heen gaat deze zomer en daarom blijft dit een echte klassieker. Deel je mooiste vakantiekiekje met onze community en maak kans op een leuke Vanomobil prijs!HOE DEELNEMEN:
✅ Deel een foto van jouw camper op reis op Facebook of  Instagram. Dit mag op je feed of op je verhaal!
✅ Breng ons logo op je camper herkenbaar in beeld.
✅ Vergeet de tags @vanomobil EN #vanocation niet en zet de foto openbaar of stuur ons een screenshot. Zo kunnen we achteraf je deelname nagaan!


WELKE PRIJS VALT ER TE WINNEN:⁠
In totaal zullen er 3 prijzen te verdelen zijn. De winnaar wint een prijs ter waarde van €100, de tweede van €50 en de derde van €25! ⁠

> Heb je een eigen camper? Dan is je prijs een bon van de Vano Shop in Deerlijk, Hoogstraten of Tremelo. De bon is één jaar geldig en zal via mail gestuurd worden.⁠

> Huurde je een camper? Dan is je prijs een cashback van een deel van de service fee. Dit is dus ook €100, €50 of €25 afhankelijk van de plaats waarop je eindigde.


VOORWAARDEN WEDSTRIJD:
✅  De wedstrijd loopt van 1 juli 2023 tem 31 augustus 2023. 
✅  Op 6 september kiezen wij de top 10 mooiste foto’s, die delen we opnieuw op onze eigen pagina's (Instagram en Facebook). Jullie krijgen vanaf  dan 1 week tijd om jouw voorkeur te liken. 
✅  De foto die op 13 september 2023 om 11u de meeste likes heeft wint! Op 13 september om 16u worden de drie winnaars bekend gemaakt.
✅ Door deelname aan de wedstrijd stel je jouw teksten en foto's beschikbaar voor vrij gebruik door Vanomobil op hun online en offline kanalen.
✅  Facebook zelf is niet geassocieerd met deze wedstrijd en kan er dus niet verantwoordelijk voor gesteld worden.


LET THE VANOCATION BEGIN! ❤️