ECHTE OFF ROAD AVONTUREN STARTEN BIJ YUCONS K-PEAK

  • Motorhome Update
Terug naar overzicht

Yucon, het jongste merk uit de Frankia stal wil met zijn beperkte K-Peak reeks het avontuurlijke karakter van zijn jonge reeks campervans nog meer in de verf zetten! Hiervoor rustten ze deze 190 pk sterke Sprinter 4x4 campervan niet alleen uit met alle nodige opties en accessoires voor de meest avontuurlijke bestemmingen te bereiken, ze zorgen ook voor een stoere en bijpassende look… allemaal als basisuitrusting!

ECHTE OFF ROAD AVONTUREN STARTEN BIJ YUCONS K-PEAK

Bij Yucon weten ze wat echt avontuur betekent en dat zie je des te meer aan de uitrusting van hun nieuwste beperkte reeks K-Peak:
✔ Ultiem rijcomfort dankzij de krachtigste 190pk motor & 9-traps G-tronic automaat en het MBUX 10.25 inch infotainment systeem met ingebouwde navigatie!

✔ Voor het betere terreinwerk; 4x4 aandrijving met een automatische meervoudige plaatkoppeling, Good-Rich All Terrain banden, 360° camera pakket, inklapbare spiegels en 2 stoere LED verstralers op het dak!

✔ Voor het grootste comfort op de mooiste bestemmingen: 300Ah Lithium LiFePo batterij met ingebouwde verwarmingselement – 90W lichtpaneel (of 2x90W bij pop-up) en 6 KW dieselverwarming met bijkomende elektrische weerstand!

ECHTE OFF ROAD AVONTUREN STARTEN BIJ YUCONS K-PEAK


De K-Peak is leverbaar in drie verschillende indelingen: De 6.0 BD bied je een traditionele dwarsbed-indeling op net geen 6m! Stukken origineler is de indeling van de 6.0 GD die dankzij een indeling met twinbedden op minder dan 6m focust op reizigers die in koppel op avontuur wensen te trekken! Het vlaggenschip onder de Yucon’s is zonder twijfel de 7.0 GD die op net geen 7m naast ruime twinbedden ook een ruime zithoek aanbiedt! Wil je je kids van jongsaf aan introduceren in het plezier van avontuurlijk reizen, combineer dan deze 7.0 BD met het Pop-Up dak en je bekomt de ultieme avontuurlijke familie campervan!

ECHTE OFF ROAD AVONTUREN STARTEN BIJ YUCONS K-PEAK

Voor de buitenlook kiest Yucon voor het onderhoudsvriendelijke Teneriet metaal grijs met aangepaste sportieve oranje K-Peak buitendeco! Op de 6.0 GD dwarsslaper camoufleert de moderne K-Peak deco trouwens mooi de grote verbredingswangen, noodzakelijk voor het ruime dwarse bed met Duitse afmetingen! Over slapen gesproken, het bed is altijd uitgerust met schijfverensysteem en een comfortmatras met meerdere zones! Reis je met méér dan 2 personen, dan kan je de 6.0 GD en 7.0 BD ook uitrusten met een extra pop-up dubbel bed. Naast het dakbed krijg je er dan ook een 2de 90W zonnepaneel en dakluik bij! Uiteraard werd ook gezorgd voor een aangepast interieur met oa. een tweetonig Leder-velour interieur met geborduurde K-Peak details.
 

​Klik hier voor ons volledige aanbod Yucon campervans.

Met vragen kan je steeds bij Ronny terecht via info@vanomobil.be