Deze zomer veilig je motorhome huren bij Vanomobil

  • On The Road
  • Vanomobil Stories
  • Motorhome Update
Terug naar overzicht

Nood aan vakantie in deze Coronatijd? Wij hebben de oplossing! Net als Marc Van Ranst zijn wij ervan overtuigd dat je met een motorhome op een 100% veilige manier kan reizen. Je hoeft je geen zorgen te maken over overvol transport of drukke hotels. Met de camper kan je deze zomer immers op je eigen tempo en in je eigen bubbel genieten van een welverdiende vakantie.

Bij Vanomobil begrijpen we dat Corona heel wat onzekerheid met zich meebrengt. Daarom kan iedereen die boekt voor 31 juli bij ons profiteren van extra flexibele voorwaarden. Zo is het mogelijk om last-minute te beslissen of je op reis vertrekt of toch liever gratis omboekt naar een latere datum.

desinfecteren campers

Je hoeft je ook geen zorgen te maken over het delen van een huurmotorhome met andere families. Wij zorgen ervoor dat elke huurmotorhome grondig en professioneel gedesinfecteerd wordt voor gebruik.

De veiligheid en gezondheid van onze klanten en werknemers is topprioriteit. Daarom besloten we om ons professioneel te laten adviseren en begeleiden. We wilden een gelijkaardig systeem invoeren als de decontaminatiestraat van Fluvia. Daarom namen we specialist in desinfecteren van ruimtes, Nebula Projects, onder de arm. Telkens een huurmotorhome teruggebracht wordt, nemen we voldoende tijd om deze volledig en grondig te ontsmetten. Om onze medewerkers te informeren over dit nieuwe systeem, werd een uitgebreide opleiding voorzien. Na het theoretische deel, gingen we in duo’s oefenen in de motorhomes met water. Goed ingepakt in een veiligheidspak, verspreiden we de mist in je camper. De mist bereikt plaatsen in de motorhome, waar je zelfs met de grondigste schoonmaak niet bij kan. De mist werkt ongeveer een halfuur in en desinfecteert en doodt alle schadelijke micro-organismen zoals COVID-19. Nadien verluchten en reinigen we je camper en worden de plekken die het vaakst aangeraakt worden (zoals stuur, pook…) voorzien van beschermingshoezen. Zo zal jouw motorhome piekfijn in orde zijn om op avontuur te vertrekken.

Bij Vanomobil kan je dus met een gerust hart je motorhome huren. Dankzij dit systeem kan iedereen in een 100% veilige omgeving werken, reizen en genieten. Zo maken we samen het beste van deze zomer!

desinfecteren huurcampers