De Voyager, avontuur bij de hand

  • Motorhome Update
Terug naar overzicht

In samenwerking met Adria ontwikkelden wij een Adria motorhome op maat van onze klanten. Met de Voyager ga je zonder zorgen op avontuur wanneer je wil en waar je wil! Geniet van de unieke prijs/kwaliteit/uitrusting van deze exclusieve Vanomobil reeks!
 

1. Design interieur


Onze Voyager heeft een prachtig design interieur. Je geniet van de witte glossy kastjes (die normaal enkel verkrijgbaar zijn in de duurdere Adria Plus), indirecte LED verlichting, kwalitatieve interieurstoffen en veel extra licht dankzij de prachtige Sun Roof in de bestuurderscabine.


 

2. Kwaliteit


Adria motorhomes zijn van topkwaliteit. Deze Voyager heeft een Comprex wandconstructie waardoor je geniet van 7 jaar waterdichtheidsgarantie. De ondervloer is uitgevoerd in gewapend polyester (ipv triplex), de wanden en dak in hagelbestendige polyester! Hij beschikt ook over een technische dubbele vloer, aluminium zijskirts (ipv plastiek), verlichte en geïsoleerde instap en kwalitatieve Seitz S4 ramen volledig in de wand ingewerkt, dus geen koudebruggen of windgeruis. Met andere woorden: oerdegelijk.
 

3. Ruimte


Als je binnen bent merk je het niet, maar deze Matrix is slechts 696cm lang en respecteert zo de modernste gewichtsnormen. Met bijna 500kg nuttig laadvermogen kan je perfect met 4 op stap en bestuur je hem toch nog steeds met je normale autorijbewijs! Bovendien is de ruime fietsengarage uitgerust met twee grote bagageluiken en als extra een 12V, 220V en USB aansluiting.


 

4. Unieke indeling


De Matrix/Coral Axess is enkel met een L-zit verkrijgbaar in deze Voyager uitvoering. Deze prachtige camper beschikt over een badkamer met pivoterende wand die van het toilet in 1-2-3 een mooie, ruime, individuele douche kan toveren. Superhandig! Bovendien kan je kiezen voor een paviljoenbed (Matrix) of een Sun Roof (Coral).


 

5. Alle opties inbegrepen


Deze camper is uitgerust met alle mogelijk opties die je maar kan wensen: moderne dubbel-din Full-Entertainment systeem met DAB, Bluetooth carkit en mogelijkheid tot uitbreiding navigatie, achteruitrijcamera, led steun, grote Thule luifel, geïntegreerde verduistering in stuurcabine, starterskit…
 
Wil je meer weten over deze geweldige Voyager? Kom zeker een kijkje nemen in één van onze showrooms!