De Twin Explorer, compacte luxe op wielen

  • Motorhome Update
Terug naar overzicht

Nog steeds behoort de Adria Twin tot de absolute lieveling van de campervankopers in gans Europa. Dus je kan je voorstellen hoe enthousiast wij waren toen we de kans kregen een eigen editie te creëren van deze succesvolle reeks! De Twin wordt vooral geapprecieerd voor zijn degelijke constructie, doordachte indelingen, mooie afwerking en zijn eerlijke prijs. Dankzij de spiksplinternieuwe Ducato en onze zorgvuldig geselecteerde opties en extra’s, wordt deze Explorer reeks helemaal onweerstaanbaar!​ Er zijn 4 indelingen beschikbaar: SLB (twin bedden), SLB luxe (twin bedden), SGX luxe for 2 (hefbed) en SGX luxe for 4 (hefbed en pop-up).


 

1. De look en feel van deze campervan 

De van heeft een strakke en sportieve look. Het is meteen duidelijk dat de Adria campervans zijn afgewerkt met oog voor detail, kijk maar naar de vlak ingewerkte ramen. Binnenin is deze ruime camper uitgerust met alle luxe die je je maar kan wensen. Het super gezellige interieur heeft een zwart/wit design met wit gelakte kastjes, dimbare lichten en de Luxe uitvoeringen hebben zetels met echt lederen bekleding.


 

2. Rijcomfort

Hij rijdt en parkeert even soepel als een gewone auto dankzij de compacte afmetingen, de krachtige 160 pk motor en de streelzachte negentrapsautomaat. De cabine is helemaal vernieuwd en supercomfortabel: een lederen stuur, twee luxueuze captainchairs, cruise control... Ook qua veiligheid moet de wagen zeker niet onderdoen dankzij de dubbele airbaig, ABS, ESP, EBD, hill holder… Gewoon prachtig om mee te rijden.


 

3. De Sun Roof 

Wist je dat Adria de uitvinder is van deze prachtige Sun Roof? Het zorgt voor extra veel licht in de camper en je profiteert ook nog eens van een prachtig zicht onderweg. Deze Sun Roof is trouwens als enige op de markt dubbelwandig, waardoor je nooit meer last hebt van condensvorming en waterschade. Fantastisch toch?!
 

4. De ingenieuze badkamer 

Deze prachtige badkamer beschikt over een pivoterende wand die van de ruime badkamer in 1-2-3 een mooie, ruime, individuele douche kan toveren. Superhandig! Adria is opnieuw de bedenker en de expert van dit unieke systeem.
 

5. Slaapcomfort 

Wie hecht er geen belang aan een zalige nachtrust, zeker op vakantie! En dat beseffen ze bij Adria maar al te goed! Kijk maar naar de dikte en de kwaliteit van deze matrassen. En wat deze slaapruimte van deze van is de aanwezigheid van extra veel licht, want er zijn maar liefst vier ramen.


 
Wil je meer weten over de Twin Explorer? Kom gerust eens langs in één van onze showrooms.