De Toscany, een dol fijne motorhome

  • Motorhome Update
Terug naar overzicht

Dankzij onze grote aankoopkracht en onze nauwe samenwerking met Bürstner kunnen we je deze exclusieve motorhome aanbieden! Duitse gründlichkeit met 10 jaar waterdichtheidsgarantie en tegen een nooit geziene kwaliteit/prijs/uitrusting verhouding. Maar opgepast, het aanbod is beperkt! Dus haast je snel naar de Vanomobil showroom bij jou in de buurt!
 

1. Enorm laadvermogen op B-rijbewijs


De Toscany geniet van maar liefst 500kg laadvermogen en dat op een motorhome van net geen 7m, en dus te besturen is met een normaal auto rijbewijs. Bovendien is er achteraan een gigantische fietsenkoffer met twee XXL toegangsdeuren.


 

2. Strategische badkamer


Dankzij de pivoterende wand kan je de beperkte oppervlakte van de badkamer dubbel gebruiken: zowel als ruime douchecabine als comfortabele toiletruimte.
 

3. Ruimtewonder


De pivoterende wand in de badkamer is niet het enige ruimtewonder in deze motorhome. De zithoek kan je immers nog omvormen tot een extra kinderbed.
De keuken heeft grote laden en een koelkast op hoogte. Het panoramisch dakluik bevordert het ruimtegevoel in de zithoek en tot slot geniet je doorheen de volledige camper van een stahoogte van meer dan 2,10m.


 

4. Twin bedden van de hoogste kwaliteit


Als groot persoon is het niet gemakkelijk om een motorhome te vinden met een bed die bij jouw maten past. De twin bedden in deze Toscany zijn maar liefst 2m lang en hebben koudschuimmatrassen van de hoogste kwaliteit met maar liefst 5 comfortzones.


5. Alle opties reeds inbegrepen


Een volautomatische satelliet installatie met 22” LED TV, dubbele vergrendeling op de XXL inkomdeur, kwalitatieve Thule luifel met LED verlichting, remifront, multimedia met achteruitrijcamera… alles wat jouw hartje kan wensen.

De Toscany staat voor comfort aan een aantrekkelijke prijs! Deze uitvoering is exclusief beschikbaar bij Vanomobil zolang de voorraad strekt. Kom gerust een kijkje nemen tijdens onze Inspiratiedagen.