De Roadrunner, neemt jou mee naar de mooiste plekjes

  • Motorhome Update
Terug naar overzicht

Ben je op zoek naar de perfecte campervan om te roadtrippen in Europa? Lees hier waarom deze Roadrunner, een exclusieve Vanomobil editie, de beste keuze is.
Dankzij onze jarenlange ervaring en onze hechte samenwerking met Bürstner, kunnen wij je deze exclusieve editie aanbieden. We startten van een Bürstners Campeo maar deden enkele fundamentele aanpassingen, voegden wat leuke details toe en kozen voor een uniek lederen Vanomobil bekleding, waarvan we weten dat ze meerwaarde zullen bieden aan onze klanten. Ontdek hier de vijf belangrijkste troeven van onze unieke Roadrunner!
 

1. Genieten van de totale vrijheid


De Roadrunner is volledig voorzien om op ontdekking te gaan waar en wanneer je maar wilt. Dankzij de grote dieseltank en de LiFePO4 Lithium woonbatterij kan je gerust enkele dagen verdwalen in de natuur zonder zorgen. Stel u voor: volledige onafhankelijkheid en totale vrijheid!

2. De grootste bedden onder de campervans


De Roadrunner is uitgerust met een dwarsbed met een breedte van maar liefst 152cm en heeft de optie van een pop-up dak met nog een tweepersoonsbed. Beide bedden zijn tegen de 2m lang, een zeldzaamheid bij campervan. De Roadrunner is dus zeker de goede keuze voor grote mensen. En als je in het pop-up dak slaapt, kan je het bed beneden openklappen, waardoor je extra ruimte creëert om je fietsen veilig mee te nemen.


 

3. Doordachte bergruimte


Doorheen de volledige camper zijn kastjes op hoogte voorzien, ook in de badkamer. De extra kleerkast heeft Bürstner op een hele slimme locatie gestoken, namelijk onder de lavabo maar met toegang vanuit de leefruimte. Overal zijn van die handige vakjes voorzien voor kleine spullen. Tot slot kan je ook het bed openklappen waardoor je zeker geen plaats te kort komt.
Tot slot geniet je van een volledige doorkijk van voor naar achter waardoor je een enorm gevoel van ruimte hebt.


 

4. Lederen salon van topkwaliteit 


De zithoek is voorzien van een prachtig leder bekleding: mooi, comfortabel en onderhoudsvriendelijk.
Bovendien maakt het uitgesneden plafond van de cabine en de sfeerverlichting het extra gezellig!


 

5. Strategische frigo 


De frigo is super! Ze zit op een unieke en zeer handige plaats, waardoor je er heel gemakkelijk bij kan van buiten uit of vanuit het salon. En erboven zit een groot werkblad.


 
De Roadrunner is exclusief verkrijgbaar bij Vanomobil.