De Nordic Edition, de all season camper bij uitstek

  • Motorhome Update
Terug naar overzicht


Vanomobil brengt Scandinavië naar jouw oprit dankzij de Nordic Edition. Deze exclusieve reeks bestaat uit maar liefst 4 populaire indelingen, gecombineerd met de premium afwerking van Chausson en afgewerkt met onze exclusieve Nordic Edition uitrusting. In winterse omstandigheden reizen was nooit eerder zo comfortabel.

nordic edition

5 redenen om voor de Nordic Edition te kiezen:
 

1. DE All Season Camper bij uitstek

Deze camper werd speciaal voor de Scandinavische markt ontwikkeld en is dus extreem geschikt om ook in koude omstandigheden te reizen: beste isolatie en zwaarste dieselverwarming op de markt, verwarmde voorruit, Seitz inbouwramen, elektrische weerstand voor warm water, een verwarmde vuilwatertank,  een isotherm buitenscherm en vloerverwarming. En je weet: warm in de winter betekent ook lekker fris in de zomer!


2. Het prachtige design

Wie houdt er niet van een beetje luxe, zeker in koud weer. Deze camper voldoet perfect aan jouw verwachtingen dankzij de premium uitrusting van Chausson met kwalitatieve stoffen, luxe matrassen en LED sfeerverlichting voor gezellige winteravonden. En voor een volledige afwerking kan je nu ook optioneel kiezen voor een prachtig bootleder salon!


Nordic edition prachtig design

3. Rijcomfort

De Nordic Editions worden geproduceerd op een Ford chassis (640, 720, 777GA,788), waardoor je kan profiteren van het bijhorende rijcomfort: een krachtige 140, 160 of 170pk motor met de sensationele volautomatische versnellingsbak, alle veiligheidssystemen (breedspoorchassis, ABS, ESP en ASR, dubbele airbag…), automatische lichten en ruitenwissers, cruise control, remifront en achteruitrijcamera EN een gloednieuw 9" infotainment systeem. 


4. Ingenieuze indelingen

Je hebt keuze uit maar liefst 4 indelingen! Er is werkelijk voor elk wat wils: paviljoenbed, twinbedden, stapelbedden of een centraal bed. Je kan kiezen voor een focus op een groot salon, een ruime badkamer, een dressing of een grote garage. 


Nordic edition ingenieuze indelingen

5. B-rijbewijs

Alle modellen zijn perfect bestuurbaar met een normaal autorijbewijs!


Ontdek nu onze nieuwe Nordic Editions!