De Futura, de motorhome van de toekomst

  • Motorhome Update
Terug naar overzicht

Met onze ervaring in de sector en een luisterend oor voor de wensen van onze klanten, hebben wij samen met Bürstner de “Futura” reeks samengesteld. Deze exclusieve modellen zullen je ongetwijfeld bekoren dankzij de massa opties en de perfecte afwerking. Ontdek nu de Futura reeks!5 redenen om voor de Futura te kiezen:
 

1. Pure vrijheid

De Futura beschikt standaard over een LiFePO4 lithium woonbatterij en is 100% wintervast. Perfect dus voor de echte avonturiers!


2. Design bekleding

Voor het salon van de Futura werd met de grootste zorg en aandacht een prachtig lederen bekleding ontworpen. De bruine en beige tinten zorgen voor een warme en gezellige sfeer.


3. Kiezen is niet verliezen

Bij de Futura’s heb je de keuze uit twee indelingen! Vind jij slaapcomfort belangrijk? Of moet de focus liggen op leefcomfort? Er is voor elk wat wils:
  • De TD 690 G indeling heeft een enorme slaapkamer met twin bedden en compact uitgedachte keuken en badkamer. Je profiteert van een extra keuze: een paviljoenbed met twee extra slaapplaatsen of liever een panoramisch dakvenster?
  • De TD 680 G heeft dan misschien geen vast bed, maar wel een enorm salon en een luxueuze keuken en badkamer met dressing. En met een druk op de knop tover je het grote salon om in een comfortabele slaapkamer. 

4. Verrassende vloer

In de Futura edities geniet je van een volledig vlakke vloer doorheen de volledige camper. Daaronder bevindt zich een verwarmde dubbele bodem met extra opbergruimte!


5. Rijcomfort

De Futura’s blijven onder de 7m en kunnen dus perfect bestuurd worden met een B-rijbewijs. Er is een krachtige 140pk motor en je kan kiezen tussen een manuele met 6 versnellingen of een 9-traps automaat met koppelomvormer. De wagen is ook uitgerust met een full entertainment systeem met handvrije telefoonkit en achteruitrijcamera.

De Futura’s bieden Comfort met een grote C. Deze exclusieve reeks is enkel bij Vanomobil beschikbaar tot uitputting van de stock. Kom zeker even een kijkje nemen!