De Family Edition, voor een zorgeloze XXL vakantie

  • Motorhome Update
Terug naar overzicht

Extra veel ruimte voor extra grote families op extra groot avontuur. Ging jij als kind al kamperen? Die kampeervakantie vergeet je nooit, toch? Deze Coral XL biedt aan jouw kinderen dezelfde fantastische zomers. Ontdek hier onze exclusieve alkoof!
 

1. Speciaal voor grote families

Deze alkoof biedt leef- en slaapruimte voor maar liefst 5 personen! Het alkoofbed is maar liefst 210x140cm groot en heeft een eigen panoramisch dakraam die voor extra licht en ruimte zorgt.


 

2. Grote badkamer

Privacy is belangrijk als je met veel op vakantie gaat. Daarom is het enorm handig dat de badkamer bestaat uit een apart toilet en aparte douche, maar wel met de mogelijkheid om ze af te sluiten van de rest van de motorhome waardoor je ten allen tijde kan genieten van privacy.


 

3. Unieke indeling salon

De Coral XL Axess is enkel met een L-zit verkrijgbaar in deze Family Edition. Het salon kan je bovendien ombouwen tot een extra bed!


 

4. Heavy chassis

Deze reuze alkoof komt op een heavy chassis van 4,4T. Je hebt dus een rijbewijs C nodig om ermee op stap te kunnen gaan, maar dat zal je je geen seconde beklagen. Wat een heavy chassis betekent ook enorm veel extra laadvermogen (1000kg!!!). En dat zal je kunnen gebruiken als je met vijf op vakantie gaat.
 

5. Veilig op de weg

De heavy chassis biedt niet alleen voldoende laadvermogen voor de hobby’s van de kids, maar vooral ook krachtigere remmen en veren voor de hoogste veiligheid voor hetgeen het meest kostbare is in je leven => jouw gezinnetje.
 
Deze Family Edition wordt gegarandeerd one of your family! Ontdek de exclusieve reeks nu bij Vanomobil!