De Boxstar Celebration, onze feestelijke van!

  • Motorhome Update
Terug naar overzicht

Om onze succesvolle en productieve samenwerking met Knaus in de verf te zetten stelden we samen een  speciale versie van de Boxstar samen, exclusief verkrijgbaar bij Vanomobil. Deze Celebration kan je ook bestellen met Panorama Window, stapelbedden of pop-up dak. De Celebration krijgt een exclusief uitrustingsniveau mee die van deze prachtige campervan een onweerstaanbaar aanbod maakt!5 goede redenen om te kiezen voor de Boxstar Celebration: 
 

1. Ruime zithoek

Uniek aan de zithoek van deze Celebration is de uitgesneden ruimte boven de cabine, waardoor je geweldig veel staruimte hebt. Bovendien heb je ook meer zitruimte en beenruimte door de uitschuifbare zetel en de zwevende tafel.


 

2. De frigo

Eye catcher in de keuken is de frigo. Dit is ongetwijfeld één van de grootste frigo’s die je al gezien hebt in een campervan en extra pluspunt: de frigo werd op hoogte geplaatst, superhandig!


 

3. Het bed

Het bed van deze Celebration is eerst en vooral groot, maar daarnaast ook nog eens multifunctioneel: als je er niet in slaapt, kan je het heel gemakkelijk uithalen en de koffer als bergruimte gebruiken. De camper staat dus altijd klaar om groot materiaal te vervoeren. Daarnaast kan je optioneel een dubbel stapelbed of pop-up dak bestellen.


 

4. Multimedia en verlichting

De Celebration is heel sfeervol door de extra LED vloerverlichting en indirecte verlichting doorheen heel de van. De extra leeslampjes en spiegelverlichting zijn een echte meerwaarde.
En dankzij het multimediapack is de van uitgerust met een ingebouwde navigatie met campersoftware, een head-up display, achteruitrijcamera, streaming, DAB+, extra luidsprekers en nog veel meer.


 

5. 100% wintervast

Dankzij de extreme isolatie, krachtige verwarming, verwarmde watertank en kwaliteitsvensters, is deze van perfect geschikt om in koude omstandigheden te reizen. Houd je van skitrips of wil je het hoge Noorden gaan ontdekken, dan is dit meest geschikte keuze!
 
Wil je meer weten over deze Celebration? Kom langs in één van onze showrooms.