De Anniversary Luxe, compacte luxe op wielen

  • Motorhome Update
Terug naar overzicht

Nog steeds behoort de Adria Twin tot de absolute lieveling van de camperbuskopers in gans Europa. Dus je kan je voorstellen hoe enthousiast wij waren toen we de kans kregen een eigen editie te creëren van deze succesvolle reeks! De TWIN wordt vooral geapprecieerd voor zijn degelijke constructie, doordachte indelingen, mooie afwerking en zijn eerlijke prijs. En wij voegden er nog enkele extra’s aan toe, waardoor onze Anniversary Luxe Editie helemaal onweerstaanbaar wordt!


1. De look en feel van deze campervan 

De van heeft een strakke en sportieve look. Het is meteen duidelijk dat de Adria campervans zijn afgewerkt met oog voor detail, kijk maar naar de vlak ingewerkte ramen.
 
Binnenin is deze ruime camper uitgerust met alle luxe die je je maar kan wensen. Ik vind het interieur super gezellig: zwart/wit design met wit gelakte kastjes, dimbare lichten en zetels met echt lederen bekleding.


 

2. Het rijcomfort van deze wagen is gewoon zalig 

Hij rijdt en parkeert even soepel als een gewone auto dankzij de compacte afmetingen, de krachtige 160 pk motor en de streelzachte negentrapsautomaat. De cabine is supercomfortabel: een lederen stuur, twee luxueuze captainchairs met lederen bekleding en de cruise control. Ook qua veiligheid moet de wagen zeker niet onderdoen dankzij de dubbele airbaig, ABS, ESP, EBD, hill holder… Gewoon prachtig om mee te rijden.
 

3. De sunroof 

Wist je dat Adria de uitvinder is van deze prachtige Sunroof? Het zorgt voor extra veel licht in de camper en je profiteert ook nog eens van een prachtig zicht onderweg. Deze Sunroof is trouwens als enige op de markt dubbelwandig, waardoor je nooit meer last hebt van condensvorming en waterschade. Fantastisch toch?!
 

4. De ingenieuze badkamer 

Deze prachtige badkamer beschikt over een pivoterende wand die van de ruime badkamer in 1-2-3 een mooie, ruime, individuele douche kan toveren. Superhandig! Adria is opnieuw de bedenker en de expert van dit unieke systeem.
 

5. Geweldig slaapcomfort 

Wie hecht er geen belang aan een zalige nachtrust, zeker op vakantie! En dat beseffen ze bij Adria maar al te goed! Kijk maar naar de dikte en de kwaliteit van deze matrassen. En wat deze slaapruimte van deze van is de aanwezigheid van extra veel licht, want er zijn maar liefst vier ramen.


 
Wil je meer weten over de Twin Anniversary Luxe Edition? Kom gerust eens langs in één van onze showrooms.