Bezoek de Vanomobil Virtual Showroom!

  • Motorhome Update
Terug naar overzicht

Zoek je een eerste indruk van wat we te bieden hebben? Ben je graag voorbereid op je bezoek? Dat kan vanaf nu vanuit je comfy zetel dankzij onze virtuele showroom! Je kan onze 20 bestverkochte campers nu met één muisklik verkennen. ​


Korte rondleiding doorheen onze Virtual Showroom

Onder meer onze Anniversary reeks vind je terug in de virtuele showroom. Ter ere van ons 30 jarig bestaan, ontwikkelden we samen met onze constructeurs een reeks met exclusieve designs, uitrustingen en prijzen! Voor elk wat wils! Al deze campers zijn net geen 7 meter lang en dus bestuurbaar met een gewoon B rijbewijs. Geef je de voorkeur aan automatisch schakelen? Aan jou de keuze! Bovendien zijn ze allemaal op voorraad leverbaar zodat je er meteen mee op weg kan (van zodra dat weer toegestaan is tenminste). 
 

Onze favoriete Franse motorhomes

We werken nu al 23 jaar samen met Chausson. Onze gedeelde ervaring resulteerde in deze exclusieve “Anniversary” reeks: zo veel mooier en zo veel meer te bieden en dat voor hetzelfde geld!
  • De Anniversary 640 biedt je een gigantische salon in combinatie met een reuze badkamer, dressing en fietsengarage! 
  • Gaat jouw voorkeur naar twinbedden, dan biedt de Anniversary 627GA zeker soelaas.
  • Het centraal bed is jouw favoriet? Dan hebben we zowel de Anniversary 708, als de 758, afhankelijk van de zetelopstelling: keuze tussen ‘L-zit’ of een ‘face-to-face’ zetelopstelling.
Hiertussen vind je zeker jouw lieveling!

Vanomobil favoriete franse motorhome
 

Ruime camper met leuke snufjes 

Ook met Bürstner hebben we een fantastisch aanbod ontwikkeld. Reeds meer dan 12 jaar genieten we van een succesvolle samenwerking en dat werpt zijn vruchten af: ter gelegenheid van ons jubileumjaar bieden we jou een gloednieuwe Bürstner Anniversary T690G met twinbedden en grote fietsengarage. Heel exclusief is het interieur van deze verjaardag editie, het bloedmooie binnendesign komt rechtstreeks uit de veel duurdere Bürstner Lyseo M(ercedes). 
Dit model is uitgerust met een full entertainment systeem met geïntegreerde achteruitrijcamera en bluetooth handsfree set, een kwalitatieve Thule luifel met geïntegreerde led-lijn, een Remis cabine verduistering, een extra brede Hartal deur met dubbel slot, muggendeur en raam, een groot panoramisch dakraam en een ingenieuze badkamer met pivoterende wand en zodoende een echte douchecel. 
Tel daarbij de Deutsche Grundlichkeit en zijn 10 jaar waterdichtheidsgarantie en dat alles maakt van deze prachtcamper de ideale aankoop van elke goede huisvader!
 

Camper voor wie het wat meer luxe mag zijn

Zoek je eerder een luxe motorhome, dan kunnen we je de Futura reeks tippen. Deze reeks werd exclusief gebouwd voor Vanomobil. In deze campers heb je het allerbeste uit de sector binnen handbereik, je kunt het zo gek niet bedenken: dubbele bodem, dubbele woonbatterij, exclusief binnendesign met echt leder interieur en alle denkbare veiligheidsitems. In teken van onze verjaardag bieden we deze pareltjes nu aan tegen een uiterst aantrekkelijke prijs. 
 

vanomobil luxecamper

Veilige motorhome voor grote gezinnen

Veilig en gerust op reis met de hele familie? Dan is de Anniversary versie van de Sun-Living A75SL de beste keuze! Deze motorhome is een beetje het buitenbeentje van onze verjaardagspromoties. Al onze Anniversary modellen zijn immers bestuurbaar met een normaal rijbewijs, zelfs met volgeladen koffer. Maar deze grote familie alkoof hebben we standaard laten bouwen op het sterke en veilige heavy chassis met een Maximum Toegelaten Massa van 4250kg. Veiligheid betekent ook voldoende laad- en vooral rem-vermogen. We hebben deze camper standaard laten uitrusten met ESP, Hillholder en zelfs het handige ‘Traction Plus’ (elektronische wegrijhulp). Deze reuze alkoof biedt trouwens ook een gigantische hobbygarage die je kan vullen met vakantieplezier voor jouw en je kids. En dat is nog niet alles! Deze prachtalkoof biedt uiteraard nog heel wat exclusieve items: een panoramische venster vooraan in het ruime alkoof, een volledig gescheiden badkamer met douchecabine, ruime twinbedden die je kunt ombouwen tot een reusachtig dubbel bed, en nog zoveel meer! Ontdek hem nu in de virtuele showroom! 
 

vanomobil familiemotorhome

Handige campervan om de wereld te ontdekken

Sluit een campervan beter aan bij jouw verwachtingen? Dan raden we je de Celebration reeks van Knaus aan. Ook wij zijn na 30 jaar samenwerking onder de indruk van de afwerking, uitrusting en vooral de prijs! De Celebration geniet immers van een nooit eerder geziene korting. Wat indeling betreft heb je bij deze kanjer twee opties: de Street heeft een dwars dubbel bed, de Family heeft een dubbel stapelbed. Beiden blijven onder de 6 meter, waardoor ze extra praktisch zijn in de stad of voor je dagdagelijkse verplaatsingen.

Is slaapcomfort voor jou het allerbelangrijkste? Dan vormen ‘twin’-bedden meestal de beste oplossing. Ook hier hebben we tijdelijk een uniek aanbod met onze Adria Twin Supreme 640SLB ‘Anniversary’. Met zijn uniek panoramisch dakraam is hij sinds méér dan 2 jaar een echte trendsetter! Ook zijn modern en handig binnendesign, zijn afwerkingskwaliteit en super handige badkamer wekken de bewondering van onze klanten. En dankzij de Anniversary editie is hij momenteel lekker betaalbaar.
 

Vanomobil handige campervan

Wat heeft de Virtual Showroom nog meer te bieden?

Al deze exclusief ontwikkelde pareltjes kan je met je eigen ogen bewonderen in onze virtuele showroom, maar ook heel wat andere campers! We bieden zelfs meer mogelijkheden dan gewoon de motorhome bezoeken: je kan het grondplan bekijken, door de ruimte “wandelen” en afmetingen nemen. De kenners kunnen zelfs in “Dollhouse” of met een VR-bril een virtueel bezoek brengen. Heb je vragen tijdens je bezoek, dan staan we je graag bij met raad en daad via mail, telefoon of chat! Dankzij deze live interactie lijkt het alsof we naast je in de zetel zitten en je begeleiden bij je bezoek. 

Bezoek hier onze virtuele showroom!
​Of bekijk hier ons volledige aanbod!