Adria Twin 2019: uitzicht boven de cabine

  • Motorhome Update
Terug naar overzicht

Adria Twin 2019: uitzicht boven de cabine


Adria investeerde fors in de ontwikkeling van haar buscampers gebaseerd op de Fiat Ducato. Dé nieuwigheid bij uitstek? In de Plus en Supreme uitvoering valt de bergruimte boven de cabine weg. Wat in de plaats komt, lees je hier.
 

Een cabine met omlijsting


Een nieuw jaar betekent nieuwe Adria modellen. De Acces, Plus en Supreme geven ditmaal de uitrustingsniveaus aan. De grote primeur vinden we bij de Plus en Supreme uitvoering: daar valt de bergruimte boven de cabine weg. Je krijgt wel links en rechts een mooie rij kastjes die verder doorlopen en een extra rij kasten dwars achteraan het bed. In de Supreme word je verwend met een groot panoramisch dakraam met aansluitend het Heki-dakluik. Je krijgt een buscamper met een view! Liever wat bergruimte boven je cabine? Het Acces model blijft zoals hij was. 

Vanomobil blog Adria modellen NL


Nieuwkomer: de SGX


Deze nieuwe indeling heeft achterin een elektrisch hefbed. Ideaal om je fietsen weg te bergen, ook als je richting bed trekt. Je fietsen staan zo altijd veilig binnen. De nieuwe Adria Twin staat vanaf september in de showroom te pronken.

Meer weten over de nieuwste Adria modellen? 

Contacteer het Vanomobil team hier.