Aanrader dichtbij: Valkenburg

  • On The Road
Terug naar overzicht

Aanrader dichtbij: Valkenburg


Op zo’n 40 kilometer van Hasselt ligt Valkenburg. De stad aan de Geul biedt voor elke kampeerder wat wils: van de steenkoolmijn en gemeentegrot tot de Kasteelruïne. Op zoek naar een weekendje weg dichtbij vol boeiende activiteiten? Laad dan snel je motorhome in en trek richting Valkenburg.
 

Parel van het Zuid-Limburgse Heuvelland


Valkenburg, nog nooit van gehoord? Nochtans vormt deze stad met bijhorend prachtig landschap al meer dan 125 jaar een echte natuurlijke trekpleister. Omringd door mosgroene heuvels en pal in het centrum van het beschermde natuurgebied Heuvelland: Valkenburg is een unieke locatie om met de motorhome te exploreren. Geniet van het natuurschoon of trek een dagje richting Maastricht, Aken of Luik. We geven jullie graag een korte greep uit het aanbod activiteiten dat Valkenburg rijk is:
  • De Steenkoolmijn
  • Het Museum Romeinse Katakomben
  • De Cauberg Cavern
  • De Fluweelengrot
  • Het Sprookjesbos
  • Pretpark De Valkenier
Vanomobil blog Valkenburg

> Bereid hier alvast je kampeertrip voor
 

Getest en goedgekeurd


Wij pakten onze koffers en trokken met de motorhome richting Valkenburg. Onze uitvalbasis? Campeerplaats Valkenburg (sitecode 15430). Een rustige camping met een uitgebreide infrastructuur en nog belangrijker: vlakbij de meeste bezienswaardigheden. 

> Verken hier deze mooie kampeerplaats op wandelafstand van Valkenburg
 

Motorhome huren?


Wil je Valkenburg eens op een avontuurlijke manier ontdekken? Huur eens een motorhome en trek er een weekendje op uit. 

Onze huurafdeling heeft meer dan dertig jaar ervaring en garandeert je zo een zorgeloze vakantie. We nemen ook geen risico met je schaarse vakantie en bieden je een absolute vertrekgarantie, ook in het drukke zomerseizoen


> Kijk hier welke huur motorhome het best bij je past