8 redenen om te kiezen voor de Bürstner Copa als enige wagen

  • Motorhome Update
Terug naar overzicht

Onze meest flexibele camper? De Bürstner Copa, een gerieflijk camperbusje voor dagelijks gebruik, weekendjes weg of lange vakanties. Ontdek hier 8 redenen waarom wij kiezen voor de Copa!
 
1. Auto voor elke dag! Met een breedte van 1m90, een hoogte van 2m10 en een lengte van 4m97 (500) of 5m30 (530), mengt de Copa zich vlot in het stadsverkeer en past hij op elke parkeerplaats! De krachtige 150 pk motor biedt je het rijcomfort van een luxe-berline, maar dan met een hoge zitpositie en een beter zicht op het verkeer! Dankzij het handige railsysteem kan je de zitbank naar voor of achter schuiven en extra stoelen bijplaatsen. Zo kunnen er 6 personen meerijden of kan je het busje net gebruiken om veel of groot materiaal te vervoeren (500). En je kan kiezen aan welke kant je in- of uitstapt dankzij de twee schuifdeuren (530), als dat niet het toppunt van flexibiliteit is!

vanomobil copa

2. De Copa kan zich ook ontpoppen tot een volwaardige motorhome! Deze camper is uitgerust met twee dubbele bedden: de zitbank beneden kan je ombouwen tot bed en boven op het dak kan je slapen in de pop-up tent met Clima-plus slaapsysteem en zicht op de sterren. Het keukenblok beschikt over diepe kasten en lades, een koelkast, 2-pits gasvuur en afwasbak. De ingenieuze tafel kan je zowel binnen als buiten gebruiken. De Copa is ook uitgerust met een woonbatterij en bijhorende batterijlader en talrijke USB oplaadpunten. ’s Avonds geniet je van uitgebreide binnenverlichting en extra Home-Light (oplaadbare lampjes). Zelfs voor een verswatertank van maar liefst 50L vonden de Bürstner ingenieurs een mooi plekje. Daarnaast is er een vuilwatertank, dieselverwarming en warmwaterboiler (530)! Tot slot heeft het camperbusje veel berg- en kastruimte voor een lange vakanties. Een trede over de ganse lengte zorgt voor een nog vlottere toegang tot je camper en je geniet van een uitzonderlijke stahoogte van 2.47m. Werkelijk alles is aanwezig om optimaal te genieten van je gekozen bestemming, de perfecte symbiose van compactheid en comfort!  

vanomobil copa

3. Met zijn coole look onderscheidt de Copa zich van de saaie massa voertuigen: gelakte bumpers, 'Raptor' radiatorrooster, 16'' Black Alu velgen, gepersonaliseerde striping, alu 'bullbar' en een zwart pop-up dak. Je kan kiezen uit maar liefst 6 carrosserie kleuren: wit, oranje, chroomblauw, polar silver, lunar silver en het diepzwart. 

4. Ford rijcomfort: met alle hedendaagse technologie rijdt deze Ford Custom indrukwekkend comfortabel! Je hebt goed zicht om je omgeving dankzij de hoge zitpositie en je kan rekenen op de adaptieve cruisecontrol om een veilige afstand van de voorligger te bewaren. Het systeem verzorgd het aan- en afschakelen van je lichten of ruitenwissers, de LaneAssist verwittigt je als je van je rijvak afwijkt en finaal helpt het Active Park Assist systeem je bij het manouevreren! In de stuurcabine assisteert het Multimedia systeem met 8" scherm jou met zijn ingebouwde navigatie, achteruitrijcamera, Apple Carplay of Android Auto, 4 luidsprekers, allemaal ook te bedienen via de knoppen op het leder stuur! De achteruitrijspiegels zijn elektrisch, verwarmd en inklapbaar via een druk op de knop. 

vanomobil copa

5. Comfortabel autonoom dankzij de sanitaire voorzieningen! Wil je helemaal autonoom kunnen reizen, dan kies je best voor de 530-indeling: een ruime, doordachte en handige indeling, uitgerust met een ingebouwd cassettetoilet en inplugbare douchebak met douchegordijn. Bij de 500 raden we de draagbare portapotti aan als toilet! 

vanomobil copa

6. Isolatie! Cruciaal bij zowel hete zomers als ijskoude winters, maar toch zijn veel camperbusjes niet geïsoleerd, maar de Copa dus wel! Met de ervaring opgedaan bij de campervans op oa. Fiat Ducato, werd bij de Copa een volledige geïsoleerde vloer geplaatst boven de standaardvloer en wordt de volledige leefruimte extra geïsoleerd! Ook aan het pop-up dak werd er aandacht besteed: dubbelschalig en geïsoleerd. Bovendien is de voorruit verwarmd en wordt er nog een extra isolatiescherm standaard meegeleverd. 

7. Accessoires naar wens en op maat! Muggenhor, luifel, tent achterklep, lithium batterijen en omvormer, lichtpaneel, internet antennes, trekhaak, fietsenrekken, draagbaar toilet (voor 500) en alle aanpassingen op maat kunnen worden verzorgd door onze eigen techniekers. 

8. Voordelige belastingstarieven in Vlaanderen: een Copa ziet eruit als een gewone monovolume, maar valt weldegelijk onder de noemer kampeerwagen. Dat betekent dat de Copa vrij is van belasting op inverkeerstelling (BIV) en maar een jaarlijkse rijtaks van €132 kost. Ook mooi meegenomen! 

Handig, compact en multifunctioneel... deze Copa heeft het allemaal! Testritje of zelfs een weekendje testen? Laat je overtuigen door onze Copa! Kom langs in één van onze showrooms om de Copa in real life te bewonderen.
​Klik hier voor meer info over de aankoop en klik hier voor meer info over de huur van een camperbusje!