6 handige toepassingen met de Bürstner Copa

  • Motorhome Update
Terug naar overzicht

De Bürstner Copa is net als een zwitsers zakmes: klein, handig en past in elke situatie!

1. SPORTIEVE UITSTAPPEN: veel bergruimte achteraan om sportmateriaal comfortabel en veilig mee te nemen. Je rijdt comfortabel naar je bestemming, waar je je op je gemak kan omkleden en nog een koffie kan zetten. Na het sporten geniet je van en koel drankje en spoel je jouw sportgerief nog even af voor het opnieuw in te laden.

2. MOBIEL KANTOOR: gezelliger dan een hotelkamer en efficiënter dan telkens op en af te rijden: dankzij de Copa logeer je enkele dagen in de regio waar je die periode aan het werk bent. Je hebt bovendien alles bij de hand die je nodig kan hebben en kan je terugtrekken in alle rust en privacy.

3. AVONTUURLIJKE ROADTRIPS: rij in alle comfort uit je comfort zone, het avontuur tegemoet. Spontane weekendjes weg met je familie of vrienden, de Copa staat altijd klaar voor vertrek. Leiden alle wegen werkelijk naar Rome? De Copa begeleidt je met veel plezier op jouw volgende ontdekkingstocht.

4. LOGEREN NA EEN FEESTJE: nooit meer een bob nodig, want met de Copa kan je blijven slapen op de oprit van vrienden of de parking van een restaurant of feestzaal.

5. VERHUISWAGEN: in een vingerknip haal je de zetels achteraan uit de wagen en creëer je extra ruimte!

6. ZALIGE RELAXVAKANTIES: rijd naar je favoriete plekje en geniet onder de luifel van een fris aperitiefje en heerlijke barbecue in goed gezelschap! Met de Copa kom je gegarandeerd volledige ontspannen terug van een zorgeloze vakantie.

Handig, compact en multifunctioneel... deze minivan heeft het allemaal! Testritje of zelfs een weekendje testen? Laat je overtuigen door onze Copa! Kom langs in één van onze showrooms om de Copa in real life te bewonderen.

Klik hier voor meer info over het huren of kopen van een Bürstner Copa!

vanomobil copa