10.000m² extra motorhomeplezier in Deerlijk

  • Vanomobil Stories
Terug naar overzicht

Zag jij het al vanop de E17? Er beweegt van alles naast onze “headquarters” in Deerlijk...

In januari zitten we exact 3 jaar in onze nieuwe showroom te Deerlijk! Het was een grote stap voor het ganse team om van onze vertrouwde stek in Wevelgem te verhuizen naar deze toplocatie langs de E17, aan de afrit van Deerlijk. Uiteraard was er heel veel twijfel en onzekerheid maar na enkele weken in dit hypermoderne gebouw was iedereen overtuigd: super aangenaam werken, wat een verbetering. Eindelijk hadden we ruimte om onze werkplaats en onze dienst na verkoop nog te verbeteren en te fine tunen. Met een gloednieuwe werkplaats van meer dan 3000m² beschikt iedere technieker over zijn eigen werkstek met alle nodige ruimte en uitrusting, wat een luxe! In deze nieuwe werkplaats kunnen we aan 30 motorhomes tegelijk werken. Maar ook commercieel legde deze locatie ons geen windeieren. Een goeie, zichtbare locatie, gecombineerd met een top dienst na verkoop, dicht bij de klant, dat kan niet anders dan zijn effect hebben op onze verkoopcijfers…

En ja, alweer is de ruimte waarmee we 3 jaar geleden zo tevreden waren, op sommige momenten aan de krappe kant! Daarom beslisten we vorig jaar om de bijna 10.000m² naast ons gloednieuwe gebouw ook aan te kopen, om de toekomstige groei en uitbreiding van ons o zo geliefde Vanomobil te garanderen!

De ontwikkeling van deze locatie zal in twee stappen verlopen. In een eerste stap wordt onmiddellijk begonnen aan de aanleg van een extra parking voor onze medewerkers en een bufferparking voor onze stockmotorhomes. Vanaf einde februari zullen 50 medewerkers er hun stalen ros gedurende de dag veilig kunnen parkeren en komt er een parking voor maar liefst 150 nieuwe motorhomes.

In een tweede fase plannen we een nieuwe uitbreiding van onze werkplaats met nog eens 1000m² of een extra 25%! Dit moet voldoende zijn om onze groei de komende jaren op te vangen en onze klanten de service te garanderen die ze verdienen.

Nieuwsgierig hoe de werken vorderen? Volg ze op de voet via onze Instagram en Facebook pagina.

Vanomobil uitbreidingswerken