• Wegbeschrijving

Vanuit Brussel


Op E314, afslag 21 Holsbeek, richting Haacht, Rotselaar (links afslaan). Aan de rotonde, neemt u de 2de afslag. Weg volgen tot in Werchter aan de lichten waar u rechts afslaat. Aan de rotonde neemt u de tweede afslag richting Tremelo. Door een wegomleiding dient u aan de rotonde in Tremelo de 3de afslag te nemen, aan het T-kruispunt neemt u de Baalsebaan naar rechts (richting Baal, Grootlo) waarna u aan de lichten naar links afslaat op de Grote Bollostraat. Na 2,7 km slaat u rechtsaf op de Grootlosestraat. (Zandstraat, vlak voor de kerk, aan de rechterkant ziet u een gebouw met de naam ‘De Magneet’). Na 1,5 km ziet u aan uw linkerkant Vanomobil Tremelo


Vanuit Antwerpen


(Via E19). Neem Afrit Zemst waar u links afslaat en de N267 volgt tot het kruispunt met de Leuvensesteenweg (N26). Sla rechts af en volg deze weg tot het 2de rotonde (de eerste is een kleine, de tweede een grotere). Neem de 3de afslag richting Haacht. Volg de N21 tot na Werchter. Aan de rotonde neemt u de tweede afslag richting Tremelo, Door een wegomleiding dient u aan de rotonde de 3de afslag te nemen, aan het T-kruispunt neemt u de Baalsebaan naar rechts (richting Baal, Grootlo) waarna u aan de lichten naar links afslaat op de Grote Bollostraat. Na 2,7 km slaat u rechtsaf op de Grootlosestraat. (Zandstraat, vlak voor de kerk, aan de rechterkant ziet u een gebouw met de naam ‘De Magneet’). Na 1,5 km ziet u aan uw linkerkant Vanomobil Tremelo.


Vanuit Hasselt Genk


Afrit Aarschot. Sla aan de afrit rechts af en volg de R25 tot aan de rotonde (Duracell batterijen). Neem de tweede afslag richting Betekom en rijd tot aan de rotonde in Betekom,1ste afslag. Neem de eerste straat links (Tremelosesteenweg). Na ongeveer 2 km (voor de fietsenwinkel) afslaan naar rechts. Aan het T-kruispunt rechts af door centrum Baal; volg de Nobelstraat gedurende 2,3 km en sla daarna links in op de Grootlosestraat (Wegwijzer Funshare Motorhomes). U vindt Vanomobil Tremelo na 1 km op uw rechterkant. 
Real Time Web Analytics