• Vanomobil importeert 9 topmerken campers voor de Belgische markt

Vanomobil importeert 9 topmerken campers voor de Belgische markt


Over de jaren heen zijn we erin geslaagd een uniek merken gamma aan motorhomes uit te bouwen en bieden we binnen elk motorhome-segment de marktleider of trendsetter. De gemeenschappelijke deler tussen alle onze merken is een uitmuntende dienst na verkoop, welke samen met Vanomobil’s dagdagelijks engagement op dit gebied garant zijn voor uw onbezorgde vakanties.
 

 • Adria maakt een goed doordacht product voor een fijne vakantie.Ruim 50 jaar vakmanschap, toewijding en kennis vindt u terug in het hedendaagse Adria. Van ontwikkeling tot aflevering, over ieder onderdeel van het proces wordt nagedacht.De Adria fabriek behoort tot de meest moderne fabrieken in de kampeerindustrie en is gesitueerd in Novo Mesto, Slovenië. Na zorgvuldige productie en inspectie vindt de kampeerauto een nieuwe bestemming in Europa of ver daarbuiten.     
 
 • CHAUSSON
  Chausson motorhomes is de Franse marktleider en staat resoluut in de top 3 in alle andere Europese landen. De Chausson Twist camper is de omgebouwde bestelwagen of “Van” bij Chausson. De Chausson Flash motorhome bestaat uit drie verschillende gamma’s. DeChausson Flash halfintegraal camper zonder hefbed, de Chausson Flash halfintegraal camper met hefbed/pavilloenbed en deChausson Flash camper met alkoof. De Chausson Welcome motorhome staat voor het luxe half-integraal gamma mobilhomes. De Chausson Welcome motorhome bestaat met en zonder hefbed.
   
 • BURSTNER
  Bürstner is de Duitse marktleider bij uitstek en biedt u een uitzonderlijk breed gamma motorhomes aan. Zoekt u een compacte motorhome met de afmetingen van een omgebouwde bestelwagen, maar beter geisoleerd en een ruimer interieur, dan is de nieuwe Bürstner Brevio mobilhome uw ideale camper. Iets ruimer maar nog zeker een compacte motorhome is deBürstner TravelVan camper. Met de Bürstner Nexxo mobilhome heb je een prachtige half integraal Burstner motorhome tegen een zeer scherpe prijs. Bürstner is de uitvinder van de half integraal motorhome met hefbed. Als marktleider beidt Bürstner mobilhomes maar liefst drie gamma’s motorhomes met hefbed: de Bürstner Ixeo Timehalf integraal motorhome met hefbed staat voor de instap in de Bürtsner wereld. De Bürstner Ixeo camper staat voor de autentieke originele halfintegraal Bürstner motorhome met hefbed. Bürstner kent een jarenlange traditie in de bouw van integraal motorhomes. Maar liefst vier verschillende gamma’s Bürstner integraal motorhomes bieden jullie meer dan twintig verschillende modellen. De Bürstner Viseo motorhome biedt je alle kwaliteit en schoonheid van Bürstner, aan een zeer aantrekkelijke prijs. De Bürstner Aviano integraal mobilhome is nog altijd de meest succesvolle en populaire Bürstner integraal mobilhome vooral dankzij zijn uitzonderlijke schoonheid en prijs/kwaliteit verhouding. Ga je voor de uitzonderlijke luxe, dan zal de Bürstner Elegance motorhome je niet onbetogen laten. Maar de meest unieke, onevenaarbare en vooruitstrevende integraal motorhome die je momenteel kunt kopen op de Europese markt is ongetwijfeld de Bürstner Grand Panorama camper.
   

 • Dreamer is de nieuwste creatie uit de Rapido Groep (Itineo, Campérêve, Westfalia) en beschikt over een historische schat aan kennis en ervaring binnen de camperwereld. Bij Dreamer combineren ze moderne en kwalitatieve materialen met innovatieve ruimteoplossingen. Dreamer bracht twee reeksen campervans op de markt: de FUN RANGE en de SELECT RANGE. Deze twee reeksen weerspiegelen volledig het DNA van Dreamer. Bij Dreamer ben je zeker van een kwalitatieve en compacte motorhome van topkwaliteit en dit voor een betaalbare prijs. Bovendien hebben alle modellen binnen het Dreamer gamma een trendy look, geoptimaliseerde opbergruimte en verschillende modulaire mogelijkheden.     
 • KNAUS
  Knaus mobilhomes is ons andere Duits motorhome merk. Knaus mobilhomes hebben eenreputatie van design en kwaliteit. De Knaus Boxstar camper is de meest verkochte campervan op de Duitse markt. Ben je op zoek naar een compacte Knaus motorhome, maar mag het toch iets ruimer dan een bestelwagen, dan ben je met de KNAUS Van Ti aan  het juiste adres. Deze mooie compacte half integraal camper biedt je alle comfort van een echte motorhome op beperkte afmetingen. Dezelfde indelingen en afmetingen heeft KNAUS ook in een integraal motorhome gegoten, en deze kreeg de naam KNAUS Van I mobilhome mee. Knaus biedt twee gamma’s half integraal motorhomes aan. De middengamma half integraal mobilhome bij KNAUS heeft de KNAUS Sky Ti camper. Zoek je de meest luxueuze half integraal mobilhome die KNAUS campers aanbiedt, dan moet je de KNAUS Sun Ti kopen. Knaus motorhomes biedt ook een heel mooie half integraal motorhome met hefbed, deKNAUS Sky Wave camper. Integraal mobilhomes zijn altijd het visitekaartje geweest bij Knaus. Deze reeks motorhomes heetKNAUS SKY I campers.
 • Westfalia
  Westfalia campers bestaat meer dan 60 jaar en staat voor de meest degelijke en luxueuze omgebouwde bestelwagen. Het model motorhome met verhoogd dak op de Volkswagen T5 heet Westfalia Joker Club camper. Natuurlijk kan een ruim gamma aan omgebouwde bestelwagens op Fiat Ducato niet mankeren. De Westfalia Columbus camper heeft op zijn korte carrière al een heuse reputatie uitgebouwd en is de referentie binnen de compacte Campervan’s. Voor een meer democratische prijs kan je met de Westfalia Amundsen camper genieten van de Westfalia kwaliteit en design. 
 • ITINEO
  Itineo motorhomes stamt uit de Rapido motorhome familie en wordt trouwens ook in dezelfde fabriek gebouwd. De Itineo motorhome is het jongste merk uit de Rapido motorhome stal en staat voor een degelijke integraal motorhome met ruime en originele indelingen aan democratische prijzen. Itineo motorhomes heeft voor elk wat wils. Een integraal op slechts 6m, het kan! Zoekt u iets groter maar toch geen 7m dan heeft Itineo voor u een 6,5m model. Ook heeft Itineo verschillende leuke indelingen op 7m en 7.5m en een moduleerbare integraal motorhome op 8m met Alko chassis. De prijs kwaliteitsverhouding is uniek en onnavolgbaar.
   
 • NIESMANN+BISCHOFF
  Niesmann&Bischoff motorhomes staat voor exclusiviteit, luxe en onnavolgbare kwaliteit. De Rolls-Royce onder de motorhomes kan je bestellen op twee verschillende chassis.  De Niesmann+Bischoff camper op Fiat-Alko chassis heet de Niesmann+Bischoff Arto motorhome. Zijn grote broer op de gemodificeerde Iveco-Mayer 7T chassis heet Niesmann+Bischoff Flair camper.
Real Time Web Analytics