• Bedrijf

Bedrijf


Welkom in de Vanomobil familie. Wil je weten waarom meer dan 5000 motorhome eigenaars en 15000 motorhome huurders gekozen hebben en blijven kiezen voor Vanomobil? Je vindt altijd wel een Vanomobil klant in je buurt. Vraag hem gerust zijn mening over ons. Als je bij ons een motorhome koopt of huurt, word je een deel van onze grote Vanomobil familie. En wij doen heel veel voor onze familie.

Bij ons ben je geen nummer. Wij zorgen voor een gepersonaliseerde aanpak, want het zijn wij die per slot van rekening verantwoordelijk zijn voor je vakantie. Die verantwoordelijkheid nemen we bloedserieus. Bij ons koop of huur je bijgevolg geen motorhome, je bestelt bij ons je vakantie. Geef ons deze kans, je zult niet ontgoocheld worden.

We zorgen voor een gepersonaliseerd aanbod: iedereen is immers anders en we spenderen de nodige aandacht aan je persoonlijke wensen. We hebben voor jou reeds een preselectie gemaakt van de beste en grootste Europese merken, merken met reputatie van degelijkheid, design, innovatie en aandacht voor dienst na verkoop. Merken waar we 10 jaar tot zelfs 30 jaar als trouwe partner mee samenwerken. En dit betekent op zoveel verschillende vlakken een voordeel voor jou.

Met ieder van deze merken hebben we een rechtstreekse, officieel en langdurige relatie. We veranderen niet om de haverklap van merk en zien ons als trouwe partners van onze merken met wie we op lange termijn willen samenwerken. Zo koop of huur je rechtstreeks bij de invoerder en kunnen we er de “verdeler” of concessiehouder van tussenuit halen. Dit betekent voor jou een grote prijswinst bij de aankoop of huur van je camper maar ook bij aankoop van accessoires, onderdelen etc...

Vanomobil is een familiaal bedrijf met 30 jaar ervaring en is op een vlakke en professionele manier gestructureerd. Iedereen in onze organisatie is belangrijk en speelt een even grote rol in ons finaal en enige doel: de ultieme tevredenheid van onze klant. De eigenaars zijn actief betrokken in de dagdagelijkse leiding van Vanomobil en heel gemakkelijk aanspreekbaar. Iedereen in onze onderneming is gepassioneerd door het reizen met de motorhome en gaat regelmatig eens met een camper op stap.

Ben je gepassioneerd door het reizen van een motorhome en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, bezoek dan snel eens onze vacature pagina, misschien vind je wel de job van je leven. 

Meer dan 50 medewerkers op drie verschillende verkooppunten zorgen dag in dag uit voor het vakantiegeluk van onze klanten. Met verkooppunten in Deerlijk, Hoogstraten en Tremelo zijn we altijd dichtbij. Ieder verkooppunt heeft een volwaardige showroom, professionele werkplaats en uitgebreid huurpark. Ze worden gerund door zelfstandige ondernemers die dichtbij onze klanten staan en betrokken zijn bij hun vakantiegeluk. Heel korte beslissingslijnen dus en 100% verantwoordelijkheid bij de mensen waarmee je handelt. Alhoewel Vanomobil een zeer grote speler is op de Belgische markt, beland je op die manier bij ons nooit in een fabriek en garandeert deze structuur je een gepersonaliseerde, efficiënte en klantgerichte service.
Welkom in de Vanomobil familie. Wil je weten waarom meer dan 5000 motorhome eigenaars en 15000 motorhome huurders gekozen hebben en blijven kiezen voor VANOMOBIL? Je vind altijd wel een Vanomobil klant in je buurt! Vraag hem gerust zijn mening over ons!
Onze klanten overal in België
Als je bij ons een motorhome koopt of huurt, word je een deel van onze grote
Vanomobil familie! En wij doen heel veel voor onze familie!

Bij ons ben je geen nummer.. we zijn immers verantwoordelijk voor je vakantie! En we nemen die verantwoordelijkheid heel serieus!
Bij ons koop of huur je bijgevolg geen motorhome, je bestelt bij ons je vakantieplezier! Geef onze deze kans, je zult niet ontgoocheld worden!

Wat vinden onze klanten?

 • "Puike professionele werk!"

  Beste allemaal vanomobilssss.
  Voor allen een dikke pluim voor het puike professionele werk. En de goeie werking binnen het team. 
  Zowel bij de werk mannen, als het bureel team. 
  Ook oprechte dank aan de zaakvoerders om het toch voor elkaar te krijgen. 
  Dit voor een kosteloze herstelling. 
  Super bedankt. 
  Dat is ook de reden dat ik een goeie vriend naar jullie gestuurd heb. 
  Bedankt 
  Super tevreden, om te koesteren met zo een team te kunnen werken!! 
  Carine en Johan uit Lendelede
 • "Super Installatie, super content, super bedankt"

  Dag Claude, juist terug van ons Schotland avontuur. We hebben op geweldige “verdoken” plaatsen gestaan, hetgeen zonder uw inbreng (autonoom electriciteits verhaal) nooit mogelijk zou zijn geweest. Super installatie, super content, super bedankt. 
  Dirk Hulpia - Evergem
 • "Dit afwerkingsniveau heb ik nog maar zelden gezien in de camperwereld!"

  Een paar weken geleden zijn we onze nieuwe camper bij jullie komen afhalen.
  Het betreft een Burstner Futura, waar we bij jullie een aantal opties hebben laten inbouwen.
  Ik zou het op prijs stellen moest je de mensen in de atelier die voor de inbouw van de opties verantwoordelijk zijn een welgemeende dankuwel te bezorgen van mijnentwege.
  Ik ben zelf garagehouder en heb dit afwerkingsniveau nog maar zelden gezien in de camperwereld.
  Zou het zelf niet beter en properder kunnen geplaatst hebben op mijn eigen camper, chapeau!
  Ook de levering van de wagen was correct en duidelijk voor ons.
  Bij de aankoop is er ook niet gepusht geweest door de verkoper, die ons ook de andere merken voorgesteld heeft.
  We zijn echt aangenaam verrast door jullie proffesionalisme.
  Nog veel succes.
  Ann en Erwin uit Buggenhout
 • "Pechvogel van de week"

  Hier Eric Decuypere, de gepensioneerde autobuschauffeur en tevens de “pechvogel van de week”.(frigodeur en klapband). Bij deze wil ik zowel Claude als Chris (Kris) de mecanicien (maar ben niet 100% zeker van zijn naam)  van harte bedanken voor wat ze deze week voor mij gedaan hebben. Ik had de indruk dat ik een voetje voor kreeg en dat doet een mens plezier en deugd bij al zijn tegenslagen. En daarom wil ik hen beiden in de bloemetjes zetten en vriendelijk bedanken voor het puike gepresteerde werk. Mijn wagen is voorlopig hersteld maar het mag gezien worden. Mijn weekje verlof kan dus toch doorgaan. De onmiskenbare kennis en gedrevenheid van beiden is een grote meerwaarde voor zo’n bedrijf als Vanomobil. En daarom… HONDERD MAAL DANK VOOR HET GELEVERDE WERK. PROFICIAT ! ! ! 
  Eric en Marie-Pierre Decuypere-Pauwels uit Wervik
We zorgen voor een gepersonaliseerd aanbod: iedereen is immers anders en we spenderen de nodige aandacht aan je persoonlijke wensen. We hebben voor jou reeds een preselectie gemaakt van de beste en grootste Europese merken, merken met reputatie van degelijkheid, design, innovatie en aandacht voor dienst na verkoop! Merken waar we 10 jaar tot zelfs 30 jaar als trouwe partner mee samenwerken! En dit betekent op zoveel verschillende vlakken een voordeel voor onze jou!
 • Dreamer
 • Adria
 • CHAUSSON
 • BURSTNER
 • KNAUS
 • Westfalia
 • ITINEO
 • NIESMANN+BISCHOFF
Met ieder van deze merken hebben we een rechtstreekse, officieel en langdurige relatie! We veranderen niet om de haverklap van merk en zien ons als trouwe partners van onze merken met wie we op lange termijn willen samenwerken! Zo koop of huur je rechtstreeks bij de invoerder en kunnen we er de “verdeler” of concessiehouder van tussenuit halen. Dit betekent voor jou een grote prijswinst bij de aankoop of huur van je camper maar ook bij aankoop van accessoires, onderdelen etc...
Vanomobil is een familiaal bedrijf met 30 jaar ervaring en is op een vlakke en professionele gestructureerd. Iedereen in onze organisatie is belangrijk en speelt een even grote rol in ons finaal en enige doel: de ultieme tevredenheid van onze klant! De eigenaars zijn actief betrokken in de dagdagelijkse leiding van VANOMOBIL en heel gemakkelijk aanspreekbaar! Iedereen in onze onderneming is gepassioneerd door het reizen met een motorhome en gaat regelmatig eens met een camper op stap!

Ben je gepassioneerd door het reizen van een motorhome en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, bezoek dan snel eens onze vacature pagina, misschien vind je wel de job van je leven.
Meer dan 50 medewerkers op drie verschillende verkooppunten zorgen dag in dag uit voor het vakantiegeluk van onze klanten! Met verkooppunten in Deerlijk, Hoogstraten en Tremelo zijn we altijd dichtbij! Ieder verkooppunt heeft een volwaardige showroom, professionele werkplaats en uitgebreid huurpark. Ze worden gerund door zelfstandige ondernemers die dichtbij onze klanten staan en betrokken zijn bij hun vakantiegeluk! Heel korte beslissingslijnen dus en 100% verantwoordelijkheid bij de mensen waarmee je handelt! Alhoewel Vanomobil een zeer grote speler is op de Belgische markt, beland je op die manier bij ons nooit in een fabriek en garandeert deze structuur je een gepersonaliseerde, efficiënte en klantgerichte service.
Real Time Web Analytics