• Bedrijf

Bedrijf


Welkom in de Vanomobil familie. Wil je weten waarom meer dan 5000 motorhome eigenaars en 15000 motorhome huurders gekozen hebben en blijven kiezen voor Vanomobil? Je vind altijd wel een Vanomobil klant in je buurt. Vraag hem gerust zijn mening over ons. Als je bij ons een motorhome koopt of huurt, word je een deel van onze grote Vanomobil familie. En wij doen heel veel voor onze familie.

Bij ons ben je geen nummer. Wij zorgen voor een gepersonaliseerde aanpak, want het zijn wij die per slot van rekening verantwoordelijk zijn voor je vakantie. Die verantwoordelijkheid nemen we bloedserieus. Bij ons koop of huur je bijgevolg geen motorhome, je bestelt bij ons je vakantie. Geef onze deze kans, je zult niet ontgoocheld worden.

We zorgen voor een gepersonaliseerd aanbod: iedereen is immers anders en we spenderen de nodige aandacht aan je persoonlijke wensen. We hebben voor jou reeds een preselectie gemaakt van de beste en grootste Europese merken, merken met reputatie van degelijkheid, design, innovatie en aandacht voor dienst na verkoop. Merken waar we 10 jaar tot zelfs 30 jaar als trouwe partner mee samenwerken. En dit betekent op zoveel verschillende vlakken een voordeel voor jou.

Met ieder van deze merken hebben we een rechtstreekse, officieel en langdurige relatie. We veranderen niet om de haverklap van merk en zien ons als trouwe partners van onze merken met wie we op lange termijn willen samenwerken. Zo koop of huur je rechtstreeks bij de invoerder en kunnen we er de “verdeler” of concessiehouder van tussenuit halen. Dit betekent voor jou een grote prijswinst bij de aankoop of huur van je camper maar ook bij aankoop van accessoires, onderdelen etc...

Vanomobil is een familiaal bedrijf met 30 jaar ervaring en is op een vlakke en professionele manier gestructureerd. Iedereen in onze organisatie is belangrijk en speelt een even grote rol in ons finaal en enige doel: de ultieme tevredenheid van onze klant. De eigenaars zijn actief betrokken in de dagdagelijkse leiding van Vanomobil en heel gemakkelijk aanspreekbaar. Iedereen in onze onderneming is gepassioneerd door het reizen met de motorhome en gaat regelmatig eens met een camper op stap.

Ben je gepassioneerd door het reizen van een motorhome en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, bezoek dan snel eens onze vacature pagina, misschien vind je wel de job van je leven. 

Meer dan 50 medewerkers op drie verschillende verkooppunten zorgen dag in dag uit voor het vakantiegeluk van onze klanten. Met verkooppunten in Deerlijk, Hoogstraten en Tremelo zijn we altijd dichtbij. Ieder verkooppunt heeft een volwaardige showroom, professionele werkplaats en uitgebreid huurpark. Ze worden gerund door zelfstandige ondernemers die dichtbij onze klanten staan en betrokken zijn bij hun vakantiegeluk. Heel korte beslissingslijnen dus en 100% verantwoordelijkheid bij de mensen waarmee je handelt. Alhoewel Vanomobil een zeer grote speler is op de Belgische markt, beland je op die manier bij ons nooit in een fabriek en garandeert deze structuur je een gepersonaliseerde, efficiënte en klantgerichte service.
Welkom in de Vanomobil familie. Wil je weten waarom meer dan 5000 motorhome eigenaars en 15000 motorhome huurders gekozen hebben en blijven kiezen voor VANOMOBIL? Je vind altijd wel een Vanomobil klant in je buurt! Vraag hem gerust zijn mening over ons!
Onze klanten overal in België
Als je bij ons een motorhome koopt of huurt, word je een deel van onze grote
Vanomobil familie! En wij doen heel veel voor onze familie!

Bij ons ben je geen nummer.. we zijn immers verantwoordelijk voor je vakantie! En we nemen die verantwoordelijkheid heel serieus!
Bij ons koop of huur je bijgevolg geen motorhome, je bestelt bij ons je vakantieplezier! Geef onze deze kans, je zult niet ontgoocheld worden!

Wat vinden onze klanten?

 • "Pechvogel van de week"

  Hier Eric Decuypere, de gepensioneerde autobuschauffeur en tevens de “pechvogel van de week”.(frigodeur en klapband). Bij deze wil ik zowel Claude als Chris (Kris) de mecanicien (maar ben niet 100% zeker van zijn naam)  van harte bedanken voor wat ze deze week voor mij gedaan hebben. Ik had de indruk dat ik een voetje voor kreeg en dat doet een mens plezier en deugd bij al zijn tegenslagen. En daarom wil ik hen beiden in de bloemetjes zetten en vriendelijk bedanken voor het puike gepresteerde werk. Mijn wagen is voorlopig hersteld maar het mag gezien worden. Mijn weekje verlof kan dus toch doorgaan. De onmiskenbare kennis en gedrevenheid van beiden is een grote meerwaarde voor zo’n bedrijf als Vanomobil. En daarom… HONDERD MAAL DANK VOOR HET GELEVERDE WERK. PROFICIAT ! ! ! 
  Eric en Marie-Pierre Decuypere-Pauwels uit Wervik
 • "We zouden onze Chausson voor geen geld ter wereld meer willen missen!!"

  Dag Johan,
  Hierbij een paar foto's van vorige week vanuit Nederland van super tevreden klanten.
  Momenteel zijn we met onze mobilhome in Han-sur-Lesse en is het weer echt genieten.
  We hebben onze mobilhome nu 2 maand en ons eerste minpunt moeten we nog vinden.
  Elk weekend trekken we er op uit en we zouden onze Chausson voor geen geld ter wereld meer kunnen missen.
  Voor Fleur is het elk weekend feest als we vertrekken.
  De vrijheid die je ervaart met een mobilhome is onbeschrijflijk en de luxe in onze Chausson is mooi meegenomen.
  Deze aankoop moesten we al veel vroeger gedaan hebben.
  Pascal, Patty en Fleur - Ingelmunster
 • "Onze oprechte dank!"

  Beste Cecile, langs deze weg wou ik je bedanken voor de super service tijdens het huren van een Campervan. Niet alleen in gemakkelijke periode maar ook in drukke en moeilijke perioden stond je klaar. Onze oprechte dank daar voor. Daarom hebben wij ook besloten om bij jullie een Campervan te kopen. Daarbij willen wij ook Demsey bedanken voor zijn tijd, vriendelijkheid en de super uitleg van onze nieuwe aankoop. Ook onze oprechte dank aan het ganse VANOMOBIL TEAM !!!
  Tania en Denis - Diksmuide
 • "Sterke vorm van serviceverlening!"

  Beste Jan,
  Bij deze wens ik jou en het Vanomobil team nogmaals te bedanken voor het
  snelle aanpassen van de gasfleskast van onze motorhome.Een dikke pluim voor
  deze sterke vorm van serviceverlening en zeker in het bijzonder voor Claude
  van de werkplaats !!! De wijze raad die we kregen over verschillende
  onderwerpen heeft ons zeker ook een hoop onnodige kosten bespaard. Wijze
  raad van een vakman loont !!
  Groetjes van ons beiden en tot een volgende keer.....
  Fam De Wael - Vilvoorde
We zorgen voor een gepersonaliseerd aanbod: iedereen is immers anders en we spenderen de nodige aandacht aan je persoonlijke wensen. We hebben voor jou reeds een preselectie gemaakt van de beste en grootste Europese merken, merken met reputatie van degelijkheid, design, innovatie en aandacht voor dienst na verkoop! Merken waar we 10 jaar tot zelfs 30 jaar als trouwe partner mee samenwerken! En dit betekent op zoveel verschillende vlakken een voordeel voor onze jou!
 • Dreamer
 • Adria
 • CHAUSSON
 • BURSTNER
 • KNAUS
 • Westfalia
 • ITINEO
 • NIESMANN+BISCHOFF
Met ieder van deze merken hebben we een rechtstreekse, officieel en langdurige relatie! We veranderen niet om de haverklap van merk en zien ons als trouwe partners van onze merken met wie we op lange termijn willen samenwerken! Zo koop of huur je rechtstreeks bij de invoerder en kunnen we er de “verdeler” of concessiehouder van tussenuit halen. Dit betekent voor jou een grote prijswinst bij de aankoop of huur van je camper maar ook bij aankoop van accessoires, onderdelen etc...
Vanomobil is een familiaal bedrijf met 30 jaar ervaring en is op een vlakke en professionele gestructureerd. Iedereen in onze organisatie is belangrijk en speelt een even grote rol in ons finaal en enige doel: de ultieme tevredenheid van onze klant! De eigenaars zijn actief betrokken in de dagdagelijkse leiding van VANOMOBIL en heel gemakkelijk aanspreekbaar! Iedereen in onze onderneming is gepassioneerd door het reizen met een motorhome en gaat regelmatig eens met een camper op stap!

Ben je gepassioneerd door het reizen van een motorhome en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, bezoek dan snel eens onze vacature pagina, misschien vind je wel de job van je leven.
Meer dan 50 medewerkers op drie verschillende verkooppunten zorgen dag in dag uit voor het vakantiegeluk van onze klanten! Met verkooppunten in Deerlijk, Hoogstraten en Tremelo zijn we altijd dichtbij! Ieder verkooppunt heeft een volwaardige showroom, professionele werkplaats en uitgebreid huurpark. Ze worden gerund door zelfstandige ondernemers die dichtbij onze klanten staan en betrokken zijn bij hun vakantiegeluk! Heel korte beslissingslijnen dus en 100% verantwoordelijkheid bij de mensen waarmee je handelt! Alhoewel Vanomobil een zeer grote speler is op de Belgische markt, beland je op die manier bij ons nooit in een fabriek en garandeert deze structuur je een gepersonaliseerde, efficiënte en klantgerichte service.
 • DEERLIJK
  Ter Donkt 38
  8540 - Deerlijk
  T +32 [0]56 430 180
  F +32 [0]56 969 800
  E Deerlijk@vanomobil.be

  maandag - vrijdag: 9u00 - 12u00 & 13u15 - 18u00
  zaterdag: 10u00 - 18u00
 • HOOGSTRATEN
  ST-LENAARTSEWEG 30
  2320 - HOOGSTRATEN
  T +32 [0]3 420 07 80
  F +32 [0]3 314 83 98
  E hoogstraten@vanomobil.be
  GPS: Lat: 51.38843 Long: 4.746915

  maandag-vrijdag: 8.30 > 12 & 13.30 > 18 uur
  zaterdag: 10 > 17 uur
 • TREMELO
  Grootlosestraat 65
  3128 Tremelo-Baal
  T +32 [0]16 84 85 04
  F +32 [0]16 20 72 70 
  tremelo@vanomobil.be

  Di->Zat: 10u-> 18u
  Zo & Ma: gesloten 
Real Time Web Analytics